کله گنجشکی

اول روغن میریزیم تو قابلمه بعد پیاز داغ میکنیم

به پیاز داغمون زردچوبه میزنیم یه قاشق رب گوجه

وقتی با هم تفت خوردن و روغن رنگ گرفت یه مقدار نعنا خشک میریزیم و یه تفت میدیم بعد روش آب و زعفران دم کرده میریزیم و اجازه میدیم تا آب جوش بیاد

در این فاصله گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده که اب پیاز و گرفتیم و نمک وفلفل و محلول زعفران مخلوط میکنیم و بهش ارد نخود چی اضافه میکنیم به قدری که دیگه به دست نچسبه

وقتی آب جوش اومد از گوشتمون قلقلی به اندازه کله گنجشک هیپنوتیزمدرست میکنیم توش میندازیم , اول یدونه کله بندازید اگه وا نرفت بقیه رو درست کنید و در قابلمه رو اصلا نذارید چون کله ها وا میره نیشخند

بعد هم سیب زمینی که درشت خرد کردیم بهش اضافه میکنیم و ...صبر میکنیم تا غذا پخته بشه و جا بیوفته

با نون سنگک(نوش جان)

/ 2 نظر / 15 بازدید
حسام صدری

سلام بابا از هر انگشتت هزارتا بیشتر هنر میریزه خدا حفظت کنه کد بانوی دیگه کاریش نمیشه کرد دست مارم بگیر تو آشپزی

لیلی

ریتاجون دستت درد نکنه,یادکله گنجیشکیای مامان بزرگم افتادم[خوشمزه]ین غذا رو بیشتر دیدم سمت کاشان درست میکنن,ماأم درست میکنیم با این تفاوت که توش نعنا و آرد نخودچی نمیریزیم و برای خوش مزه شدنش1گوجه توش درشت خرد میکنیم.... و اگه آرد نخودچی به گوشتش بزنیم اسمش به شفته نخودچی تغییر میکنه و اندازه اش هم کمی درشتتر میشه...[چشمک]