پوره سیب زمینی

سیب زمینی : 2 عدد متوسط

کره : 50 گرم

شیر : نصف لیوان

جوز هندی : یک چهارم یک عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

کره رو در ظرف میذاریم و سیب زمینی پخته رو همونطور داغ روی کره رنده ریز میکنیم

شیر و میذاریم بجوشه و داغ با سیب زمینی مخلوط میکنیم

نمک میزنیم

جوز و مستقیم روی پوره رنده میکنیم و فلفل و مستقیم روی پوره آسیاب میکنیم (این بهترین حالته که عطرشون حفظ شه)

بعد خوب همه مواد و با دست مخلوط میکنیم

پوره سیب زمینی نباید کم نمک باشه یعنی نمکش اندازه باشه ولی کم نباشه ...بسیار لذیذه و درکنار غذاهای گوشتی فوق العاده ...

/ 1 نظر / 1337 بازدید
میترا

به به ....خیلی هم خوشمزه نوش جان