فیش بال

میتونید این دستورو بیشتر تهیه کنید و در فریزر نگهداری کنید که البته تازه برای کوچولوها خیلی بهتره

ماهی بدون تیغ : 250 گرم

سیب زمینی بزرگ : 1 عدد

پیاز کوچک : 1عدد

سیر : 1 حبه

ادویه ( زردچوبه و فلفل و نمک ) به مقدار لازم

تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 1 ق سوپخوری

سفیده تخم مرغ : 1عدد

جعفری خرد شده : 1 ق سوپخوری

آرد سوخاری و کنجد به مقدار لازم

ماهی و با پیاز خرد شده برای مدت نیم ساعت میذاریم یخچال تا مزه دار شه

بعد با روغن کم یه تفت خیلی کم میدیم

سیب زمینی و میپزیم و پوره میکنیم و با ماهی ریز شده و جعفری و سیر رنده شده و ادویه و سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم اگه مواد شل بود یک قاشق بهش آرد اضافه میکنیم

خب موادمون حاضره

تو یه ظرف پودر سوخاری و کنجد میریزیم و یه ظرف دیگه تخم مرغ و با شیر و کمی نمک میزنیم

به اندازه یه مغز گردو از مواد برداشته اول پودر سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره پودر سوخاری میغلطونیم و تو روغن سرخ میکنیم

فیش بال در کنار سیب زمینی سرخ کرده و یا همراه پاستا و یا نودل غذای خاص و کاملیه

امیدوارم از این دستور خوشتون بیاد لبخند

/ 1 نظر / 26 بازدید
سمیرا

مرسی ریتا بانو جون وای قیافه اش که خیلی خوشمزه است.حتما درستش میکنم