رزت مرغ گوجه و قیسی

فیله مرغ : 4 عدد

گوجه فرنگی ورقه شده : 1 عدد

قیسی : به مقدار لازم

ادویه مرغ و نمک به مقدار لازم

فیله مرغ و روی تخته کار میذاریم و روش یک مقدار نمک و ادویه میزنیم و یک کیسه فریزر گذاشته و با بیفتک کوب مقداری میکوبیم تا صاف شه ولی پاره نشه بعد با یک چاقو تیز از درازا دو قسمت میکنیم

سپس قیسی هارو از وسط دو نیم میکنیم و روی فیله ها میچینیم

و فیله هارو رول میکنیم , نیازی به خلال دندون برای نگهداری رول نیست

این کارو میتونیم با گوجه فرنگی هم امتحان کنیم فقط باید برش ها نازک باشه تا موقع رول کردن مشکلی پیش نیاد

حالا ظرف فرو مقداری چرب میکنیم و رول ها رو توش میچینیم و تو فر میذاریم اگه نمیخواهید روش خشک نشه با در بذارید

حرارت 180 درجه سانتیگراد برای نیم ساعت تا 45 دقیقه

نکته اینکه من خودم با گوجه بیشتر پسندیدم چون اهل غذاهای شیرین نیستم به شما هم پیشنهاد میدم هر دو مدل و کنار هم داشته باشین تا باب میل سلیقه های مختلف باشه

/ 0 نظر / 65 بازدید