پایینگ ژل ( ژله ترش )

خواهر عزیزم دندان پزشکی قبول شد و این کیک و برای جشن قبولیش درست کردم

چون جمعیت زیاد بود کیک دوطبقه هست که لایه هاش شکلاتی و ساده و مابین لایه ها خامه و موز و شکلات چیپسی...

متاسفانه از برش خورده عکس ندارم

تصویر روی کیک هم یک خانوم دندان پزشک نیشخند

برای پایینگ ژل :

آب سرد یک چهارم پیمانه
آبلیمو یک چهارم پیمانه

شکر یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
شکر و نشاسته ی ذرت رو تو قابلمه ی کوچیک میریزیم و بعد آب لیمو و آب سرد رو بهش اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت بشه .
بعد روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . غلظتش هم بستگی به کاری داره که باید انجام بدین ، اگه میخواین کل کیک رو کاور کنین باید کمی رقیق تر باشه ( نه زیاد ولی سفت هم نباشه )
یه جورایی مثل فرینی که شد از روی حرارت بر میداریم ، سرد که میشه یه کوچولو سفت تر از اولش میشه ...
بعد میتونین رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنین .

معمولا برای تزیین کیک با ژل شکلات تخته ای و به روش بن ماری آب میکنیم و طرحی که از قبل روی کاغذ روغنی کشیدیم با شکلات که تو قیف ریختیم دورگیری میکنیم

وقتی شکلات خوب خودشو گرفت وسرد شد روی کیک سرد که با خامه روکش شده برمیگردونیم و طرح و با ژله ترش رنگ میکنیم

ولی من مستقیم با شکلات روی کیک طرح زدم یعنی اون قسمت کاغذ روغنی و فاکتور گرفتم

و بعد با ژله ترش شروع کردم به رنگ کردن

دیگه ژله رو تو قیف نریختم و با یک قاشق چایخوری کارم راه افتاد

البته خواهرمم خودش کمک کرد که زودتر کیک آماده شه

شما هم اگه احساس میکنید نقاشیتون خوبه و به علاوه اعتماد به نفس لازم برای طرح زدن مستقیم روی کیک و دارین همین کارو بکنین

تزیین با ژله ترش خیلی رنگ و روی خوبی به کیک میده و مخصوصا برای کیک های تولد مناسبه

/ 2 نظر / 87 بازدید
هستی

عالییییییییییییییییییییی