سوفله پنیر فرانسوی

پنیر پیتزا : 200 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
کره : 50 گرم
ارد : 2 ق سوپخوری
شیر : 1 لیوان سرخالی
نمک و فلفل به مقدار لازم

ارد و با کره تفت میدیم تا خامی اون گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده
بعد شیر و کم کم اضافه میکنیم تا گلوله نشه و به شکل سس دربیاد
و بعد پنیر پیتزا و زرده های تخم مرغ و اضافه میکنیم و به همراه کمی نمک و فلفل هم میزنیم و کنار میذاریم

سفیده های تخم مرغ و با نمک و با کمک همزن انقدر میزنیم تا پف کنه و جای همزن روش بمونه و از ظرف نریزه بعد به ارومی با بقیه مواد مخلوط میکنیم


ظرف های سوفله رو کمی چرب میکنیم و یکم ارد سوخاری توش میریزیم

با ملاقه از مواد برمیداریم و سه چهارم ظرف ها رو پر میکنیم و در فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم تا روش قهوه ای بشه

به یاد داشته باشید ظرف های سوفله رو پر نکنید چون سوفله خودش حسابی درحین پخت پف میکنه و بالا میاد و اگه پر باشه از ظرف بیرون میریزه من این ظرفهارو تا نصفه پر کرده بودم

/ 0 نظر / 27 بازدید