گرانولای گردو و قیسی

راستشو بخوایدخود من خیلی با گرانولا آشنایی نداشتم و از دوستای خوبم یاد گرفتم که اونا هم از شف طیبه عزیر یاد گرفتن

پس جا داره هم از دوستای مهربونم و هم از شف طیبه هنر مند تشکر کنم قلب

انواع مختلفی میتونه داشته باشه با توجه به ذائقه و سلیقه شما

پس دست به کار شید و ازش لذت ببرید خوشمزه

مواد لازم :

پرک جو : 150 گرم

گردو خرد شده : یک لیوان

قیسی خرد شده : یک لیوان

کنجد : 2 ق غ

شکر : 2 ق غ

روغن : 2 ق غ

عسل : 2 ق غ

پودر دارچین : 1 ق غ

تو سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و مواد مونو میریزیم

روغن و عسل و هم اضافه میکنیم و مواد و باهم مخلوط میکنیم

فر و با حرارت 150 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و سینی و در فر میذاریم به مدت 50 دقیقه ولی میشه این زمان و کمتر یا بیشتر کرد ,هر زمان دلخواهتون بود

نکته : هر ده دقیقه باید سینی و خارج کنید و مواد و باهم مخلوط کنید و دوباره در فر قرار بدین

من به جای 2 قاشق عسل 3 قاشق ریختم

 

/ 1 نظر / 40 بازدید
ناهید

با سلام انصافا وبلاگ زیبایی دارین.این رو جدی میگم... خیلی خوشم اومد... اگ دوست داشتین باهم تبادل لینک داشته باشیم خوشحال مشیم... امیدوارم موفق باشین.