کیک چیتا

خب اول از همه بگم که این یک کیک پر زحمته نه اینکه سخت باشه , دنگ و فنگش زیاده ..بخاطر همین به کسانی که شاغل هستن یا خسته ان و یا حوصله کیک پزی ندارن اصلا پیشنهاد نمیکنم

ولی خیلی ظاهر زیبا و متفاوت و همچنین بافت خیلی خوب و نرم و پوکی داره ..پس کسایی که عاشق شیرینی پزی هستن حتما امتحان کنن

مواد لازم

  • کره——————— ۲۴۰ گرم
  • آرد———————- ۲۵۰ گرم
  • شکر——————— ۲۰۰ گرم
  • وانیل———————یک دوم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر————– یک قاشق چایخوری
  • تخم مرغ —————-۳ عدد
  • پودر کاکائو————— یک قاشق غذاخوری
  • رنگ نارنجی————–۲ قطره
  • شیر———————-۱۰۰ میلی لیتر
  • قالب مورد نظر———– قالب گرد با دهانه ۲۰ سانتی

کره و شکر و وانیل رو با همزن زدم تا یکدست شد

تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کردم و هم زدم

اینم غلظت مواد بعد از اضافه کردن ۳ تا تخم مرغ


شیر رو اضافه کردم و هم زدم

آرد و بیکینگ پودر رو با هم ۳ بار الک کردم و کم کم به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم

مرحله بعدی
دو تا ظرف دیگه بذارید کنار دستتون
۵۰ گرم از خمیر رو داخل یکی
و ۲۰۰ گرم از خمیر رو داخل یکی دیگه بریزید

یک قاشق پودر کاکائو رو روی خمیر ۲۰۰ گرمی الک کنید و هم بزنید
و به خمیر ۵۰ گرمی رنگ نارنجی اضافه کنید (من دوقاشق کاکائو و رنگ زرد و نارنجی باهم اضافه کردم )

خمیر های رنگی رو داخل قیف بریزید
باقی خمیر باقی مونده رو به دو قسمت تقسیم کنید

و نصف خمیر سفید رو داخل قیف بریزید
حالا ۳ تا قیف با خمیر داریم ۲ تا رنگی یکی سفید

و مقداری خمیر سفید دیگه
کف و دیواره های قالب رو چرب کنید و کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کنید

فر رو با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید
خمیر سفید رو کف قالب پهن کنید

با خمیر کاکائویی یک مارپیچ روی کیک بندازید
کنار همین لایه یک لایه دیگه خمیر قهوه ای بریزید
به این صورت





و باز یک لایه دیگه
یعنی روی خمیر سفید ۳ ردیف خمیر کاکائویی به صورت مارپیج کنار هم
*****میتونبد مارپیچ نریزید و به صورت دایره دایره خمیر رو بریزید
یعنی از مرکز دایره کوچک و همینطور دور دایره اولی یک دایره بزرگتر*****





حالا ۳ ردیف خمیر کنار هم داریم
میخوایم دور خمیر کاکائویی رو دیواره بذاریم تا یک جا برای خمیر نارنجی ایجاد کنیم
روی ردیفهای کناری باز یک لایه خمیر تیره بذارید
جاهایی که با فلش مشخص کردم





و نتیجه میشه این
که یک شیار تو خالی وسط خمیر داریم





خمیر نارنجی رو داخل این شیار بریزید
به این صورت









با بقیه خمیر تیره روی خمیر نارنجی و اطراف اون رو کامل بپوشونید
به این صورت









خمیر سفید داخل قیف رو بین خمیر تیره بریزید تا کل شیار ها با خمیر سفید پوشیده بشه
وروی خمیر تیره رو بپوشونید
به این صورت





من با مواد اضافه اومده طرح روی خمیر زدم
داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه


منبع : وبلاگ شف شیوا (تزیین وآموزش انواع غذا و دسر )

با تشکر از شیوا عزیز



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 4 نظر / 76 بازدید
میترا

سلام ریتا جون،خیلی خوشگل شده.......... ممنون از آموزش خوبت.

مریم

وای ریتا خانومی خیلی خوشکله دلم می خوا بدرستمش. فقط من ترازو ندارم میشه راهنماییم کنی که چه ترازویی بخرم؟

مریم

فقط یه سوال اون قسمتی که دو تا ظرف جدا می کنیم یه 50 گرمی و یه 200 گرمی جدا می کنیم ظرف وقتی رو ترازو می مونه بیشتر از 50گرم مگه نشون نمیده؟

زهرا

ببخشید یه سوالی شما قیف هاتون کیسته فریزر بودن؟ بعدم غلظت مواد مثل خمیر میشه؟ یعنی نمی چسبه به ظرف و کیسته؟