شارلوت

خب شارلوت انواع مختلفی داره که راحت ترینش همون کیک بستنی خودمون میشه با کیک یا رولت آماده....دیگه ازین راحت تر؟

من دو بسته رولت آماده خریدم و با چاقو تیز هر کدوم و به چند قسمت تقسیم کردم بهتره برش ها باریک باشه

حالا یه ظرفی میخوایم که بشه تو فریزر گذاشت کف ظرف و کیسه فریزر میذاریم و یه لایه از رولت کف و دیواره قالب میچینیم

و یه لایه بستنی با هر طعمی که دوست داریم

بهتره فقط بستنی ساده نباشه , مابینش میشه شکلات و گردو و...استفاده کرد ( من مقداری سس کارامل و سس توت فرنگی هم زدم و دو طعم بستنی )

بستنی و تا لبه ظرف پر میکنیم و یک ردیف دیگه رولت روش میچینیم

ما بقی کیسه فریزر و روش برمیگردونیم و میذاریم فریزر و موقع سرو تو دیس برمیگردونیم و روشو تزیین میکنیم

/ 1 نظر / 150 بازدید
ونوس

[تایید]