سوپ جو شیر

جو پرک : 1لیوان و نیم

بلغور گندم : یک چهارم لیوان

هویج : 1 عدد بزرگ

شیر : 1 لیتر

کره : 25 گرم

پیاز : 1 عدد

نمک و فلفل و کمی آویشن

جعفری خرد شده : 2 ق س

سیب زمینی کوچک : 1 عدد (درصورت دلخواه)

خامه : در صورت دلخواه

جو و بلغور گندم و میشوریم و یکی دوساعت میذاریم خیس بخوره

بعد در قابلمه میریزیم و به همراه پیاز نگینی و هویج نگینی یا رنده شده و اگه تمایل داشتید یک سیب زمینی کوچک رنده شده و ادویه ها و کره

چند ساعت باید بمونه تا حسابی بپزه و لعاب بده و دراین مدت هرازگاهی هم میزنیم که ته نگیره

بعد از پخت شیر و اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا شیر بجوشه و سوپ غلیظ شه

اگه خیلی غلیظ بود اب اضافه میکنیم

و دراخر بعد از خاموش کردن حرارت در صورت تمایل خامه

با جعفری تزیین میکنیم

نوش جان

اضافه کردن بلغور گندم به سوپ خیلی لعاب خوبی میده و نیازی به آرد نیست توصیه میکنم حتما در مواد اولیه قرار بدین

 

/ 2 نظر / 3258 بازدید
زهرا

نکته جالبی بود بلغور گندم! حتما امتحان می کنم. انشالله که خوب میشه... ممنونم

زهرا

سلام ریتا جون خیلی خوب شد درست کردم تازه دو نکته سیب زمینی و بلغور گندم رو به مامانم هم گفتم. درست کردند و گفتند که بهت بگم کلی دعات می کنند آخه همیشه سوپ پختن براشون سخت بود بخاطر همین لعابش..... دستتت درد نکنه