سوپ جو شیر

جو پرک : 1لیوان و نیم

بلغور گندم : یک چهارم لیوان

هویج : 1 عدد بزرگ

شیر : 1 لیتر

کره : 25 گرم

پیاز : 1 عدد

نمک و فلفل و کمی آویشن

جعفری خرد شده : 2 ق س

سیب زمینی کوچک : 1 عدد (درصورت دلخواه)

خامه : در صورت دلخواه

جو و بلغور گندم و میشوریم و یکی دوساعت میذاریم خیس بخوره

بعد در قابلمه میریزیم و به همراه پیاز نگینی و هویج نگینی یا رنده شده و اگه تمایل داشتید یک سیب زمینی کوچک رنده شده و ادویه ها و کره

چند ساعت باید بمونه تا حسابی بپزه و لعاب بده و دراین مدت هرازگاهی هم میزنیم که ته نگیره

بعد از پخت شیر و اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا شیر بجوشه و سوپ غلیظ شه

اگه خیلی غلیظ بود اب اضافه میکنیم

و دراخر بعد از خاموش کردن حرارت در صورت تمایل خامه

با جعفری تزیین میکنیم

نوش جان

اضافه کردن بلغور گندم به سوپ خیلی لعاب خوبی میده و نیازی به آرد نیست توصیه میکنم حتما در مواد اولیه قرار بدین

 

/ 2 نظر / 25 بازدید
زهرا

نکته جالبی بود بلغور گندم! حتما امتحان می کنم. انشالله که خوب میشه... ممنونم

زهرا

سلام ریتا جون خیلی خوب شد درست کردم تازه دو نکته سیب زمینی و بلغور گندم رو به مامانم هم گفتم. درست کردند و گفتند که بهت بگم کلی دعات می کنند آخه همیشه سوپ پختن براشون سخت بود بخاطر همین لعابش..... دستتت درد نکنه