باقلوا با خمیر یوفکا

من از خمیر یوفکا ترک استفاده کردم که خیلی عالی بود واقعا

مقدار مواد اولیه بستگی به ظرفتون داره و اینکه چقدر باقلوا بخواین

اول بهتره شربت درست بشه تا موقعی که باقلوا حاضر میشه شربت خنک شده باشه برای تهیه شربت :

شکر : یک و یک چهارم پیمانه

اب : یک پیمانه

شیر عسلی نصف قوطی

باهم مخلوط میکنیم

ومیذاریم روی حرارت تا زمانیکه به جوش بیاد بعد از چند دقیقه خاموش میکنیم و کف وشو جمع میکنیم و کنار میذاریم تا سرد شه

خمیر و به اندازه ظرف برش میزنید و کره اب میکنید من 100 گرم آب کردم که یه مقدارش اضافه اومد

 

گردو خرد شده ریز هم یک لیوان مصرف شد میشه از پسته و یا مخلوط اجیل استفاده کرد

کف ظرف و با کره اب شده چرب میکنیم

یک لایه خمیر میذاریم و روش با برس کره میمالیم و لایه بعدی ..تا پنج لایه

لایه پنجم بعد کره گردو میریزیم و صاف میکنیم

و دوباره خمیر میذاریم و ... با کره تکرار میکنیم تا هفت لایه

لایه هفتم و کره میمالیم و برش میزنیم و در فر از قبل گرم شده قرار میدیم

حرارات فر 170 درجه به مدت نیم ساعت و ده دقیقه گریل بالا تا طلایی شه ( البته این مدت زمان به فر هم بستگی داره )

حالا وقتشه شربت سرد و رو باقلوا داغ بریزیم و از صدای جلیز ولیزش لذت ببریم نیشخند(فقط همه شربت نباید یکجا ریخته شه در سه مرحله باشه بهتره ) 

صبر میکنیم خنک شه وبعد میذاریم یخچال

/ 3 نظر / 37 بازدید
مارال

عزیزم آب دهنم راه افتاد! به شدت از پیدا کردن وبلاگت خوشحال شدم! چون اصولا هیچی از آشپزی بارم نیست و تازه یه چند وقتیه که شرو کردم تو روزای تعطیل برا خانواده غذا میپذم! اون بندگان خدا هم مجبورن بخورن!!!! هر دفه قبل از ساختن هر غذا تو گوگل یه سرچی میکنم و اون دستور غذایی که به نظرم بهتره رو انتخاب میکنم! اینجا عاااااااااااالیه! کارت حرف نداره و ایول! الان من کلی خوشحالم! با اجازت لینکت میکنم تا بقیه ی دوستام هم بتونن از وبلاگت فیض ببرن! درود بر تو[لبخند]

saeed

سلام عزيزم خيلي عالي بود ممنونم بازم بهت سر ميزنم

شادی

سلام. خیلی عالیی بود تو سایت های آشپزی دنبالش میگشتم اینجا پیدا کردم. ممنون تازه تو لینکام قراردادم تا همیشه بخونم واستفاده کنم. راستی من از ماکروفر استفاده میکنم تو کدوم برنامه اون میشه باقلوا رو پخت.؟ بازم ممنون از بابت وب عالیت.[گل]