پیراشکی گوشت

مواد لازم

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

سویا : 1 فنجان

تخم مرغ آب پز : 3عدد

قارچ : ا بسته کوچک

جعفری خرد شده : مقداری

رب : 2 ق غ

سس کچاب : 3 ق غ

پیاز داغ : 3 ق غ

نمک و ادویه : به میزان لازم(آویشن و پودر سیر و زردچوبه )

سویا رو در آب جوش بریزید و اجازه دهید نیم ساعت تا یک ساعت بمونه بعد ابکش کنید و خوب فشار بدید تا ابش خارج شه و خشک شه

سویا و به همراه ادویه و نمک و گوشت در عذاساز بریزید تا با هم مخلوط شن

بعد در ماهیتابه روغن بریزید و رب و تفت بدید تا خوشرنگ شه و بهش مواد گوشتی و اضافه کنید در آخر پیاز داغ و کچاب و اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید

قارچ و با کره تفت بدید و بهش نمک بزنید و وقتی تفت خورد شعله رو خاموش کنید و جعفری و اضافه کنید (کمی ابلیمو از سیاه شدن قارچ جلوگیری میکنه)

تخم مرغ های آب پز و رنده کنید و همه مواد و با هم مخلوط کنید

این شد مایه پیراشکیمون حالا میتونید این مواد و در خمیرهای آماده پیراشکی بپیچید و سرخ کنید یا با خمیری که خودتون درست کردید و یا در نون ها ی یوفکا بپیچید و سرخ کنید البته پیراشکی و در فر هم میشه گذاشت ولی من تجربشو ندارم

من هم با خمیر آماده درست کردم که برای اینکار مقداری از مواد و وسط خمیر میذارید و لبه های خمیر و با انگشت آب میزنید و یه طرف خمیر و برمیگردونید رو طرف دیگه و با دست کمی فشار میدین

من دو مدل کردم یکی مثل صدف پیچ دادم و یکی هم لبه هاش و چنگال زدم که فیکس هم شن فرقی نمیکنه هرجور راحت باشین ...

یه جور هم در نونهای یوفکا پیچیدم و سرخ کردم که البته به مراتب خوشمزه تر از خمیر بود چون خیلی ترد میشه فقط مواظب باشید که موقع سرخ کردن نون و طوری بذارید که باز نشه یا مثل من انگشتتون نسوزه گریه(خیلی بد بود)

ببخشید این عکس خالی از تزیینه چون خیلی عجله ای شد و دستمم سوخت ,فقط سه مدلی که گفته بودم خواستم تو عکس باشه که ببینید

/ 1 نظر / 18 بازدید
مامان آقا مهدی یار

من همیشه پیراشکی رو تو فر درست میکنم.این طوری روغن کمتری هم میبره. روش رو با زرده و زعفرونی که قاطی شده میزنم.و بعد گریل فر رو روشن میکنم.