کیک مرغ و گردو

کیک مرغ و گردو که میشه از روز قبل آماده کرد و تازه خوشمزه تر هم میشه

نان تست شده 12 ورقه (اسلایس)

سینة مرغ پخته و خرد شده 1 عدد کامل

پیازچه پاک کرده و خرد شده 3 پیمانه (بهتر است از قسمتهای سفید 2 پیمانه و از قسمت‌های سبز 1 پیمانه استفاده شود)

گردوی تازه 15 تا 20 عدد کامل

سس مایونز 2 پیمانه (1 شیشه کوچک)

ماست چکیدة خامه‌ای 2 پیمانه

خامه 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه



طرز تهیه:

سس مایونز، ماست چکیده و خامه را با هم مخلوط کنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید.در ظرفی مرغ خرد شده و پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط کنید و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کنار بگذارید.کناره‌های نان‌های تست را با چاقو جدا کنید و 4 ورقه از نان را کنار هم به صورت یک مربع قرار دهید و روی آن را با نیمی از مخلوط مرغ که آماده کرده‌اید بپوشانید و سپس دوباره نان تست روی مواد بگذارید و نیمة دیگر مخلوط مرغ مزه دار را روی آن پهن کنید و با لایة دیگری از نان تست بپوشانید (توجه کنید که لایه‌ها با نان تست شروع شده و با نان تست هم تمام می‌شود).لایه‌ها را با دست کمی فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبند و سپس تمام سطح و کناره‌های کیک را با نیم دیگری از سس که کنار گذاشته بودید کاملاً بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.بریدن قطعات و تزیین این کیک به سلیقة شما بستگی دارد. در اینجا نمونه‌ای از تزیین نشان داده شده است که با استفاده از پاشیدن پودر گردو روی تمام سطح کیک و سپس تقسیم‌بندی قطعات با استفاده از سس مایونز و تزیین آن با گوجه‌فرنگی ریز و گردو صورت گرفته است.


بهتر است این اُردور چند ساعت قبل از میهمانی آماده و در یخچال نگهداری شود.


در داخل مایة مرغ می‌توان از کمی جعفری ریز شده هم استفاده کرد، ولی استفاده از میزان پیازچة داده شده الزامی است

/ 1 نظر / 39 بازدید
سیدی

سلام خسته نباشید