کیک باقلوا

 

آرد 100 گرم

شکر 100 گرم

تخم مرغ 3 عدد

بادام اسیاب شده 1 پیمانه سرپر

گلاب 4/1 پیمانه

کره اب شده و خنک 150 گرم

بکینگ پودر 1 قلشق چایخوری

هل 1 قاشق مرباخوری(پودر شده)

برای شربت

شکر 1 پیمانه اب نصف پیمانه

گلاب کمی ابلیمو هم کمی

این مواد برای قالب 2030 میباشد

نکته این کیک توی کره یباشد کره را انترا ذوب میکنیم و میگذاریم سرد بشه اما نباید خودشو ببنده. چند بار هم میزنیم تا خودشو نبنده

ابتدا تخم مرغ ها رو داخل ظرفی ریختهو بعد شکر را اضافه میکنیم با همزن برقی خوب میزنیم تا ذرات شکر خوب حل بشه(ذرات شکر بین دو انگشت لمس نشه)

بعد کره ذوب شده و سرد شده را اضافه میکنیمو درذ حال همزدن گلاب و هل را هم میریزیم داخل مایع. در ایم مرحله به بعد نیاز به همزن نداریمارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم به مایع اضافه میکنیم با قاشق هم میزنیمو در اخر پودر بادام را اضافه میکنیم. توی قالب کاغذ انداخته میریزیم. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 5 دقیقه میگذاریمبعد از 5 دقیقه حرارت را به 160 درجه میرسانیمبه مدت 45 دقیقه

وقتی از فر بیرون اوردیم میگذاریم توی قالب بماند تا سرد بشه.

شربت داغ را اماده میکنیم و روی کیک سرد شده به طور یکنواخت میریزیم بعد از کمی خنک شدن مربع مربع ب (3 سانت) برش میدهیم و مرکز مربع را با پودر پسته تزئین میکنیم و بعد میشه میل کرد

باید کیک سرد باشه و شربت داغ

کره و پودر بادام

تخم مرغ زده شده

آرد و اضافه میکنیم

و پودر بادام

کیک پخته

و گریل شده

اینم شربت زعفرونی داغ

/ 1 نظر / 26 بازدید
سها

واااااای من عاشق باقلوام افرین ریتا جون[نیشخند][ماچ]