گاناش

خامه صبحانه : 200 گرم (یک بسته خامه صورتی کاله )

شکلات تخته ای : 200 گرم

خامه رو داخل یک کاسه میریزیم و روی بخار کتری میذاریم تا گرم و داغ بشه در حد جوشیدن ولی نجوشه

بعد از روی کتری برمیداریم و بهش شکلات خرد کرده رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه

به به این عکس و ببینید ..البته رنگش به این روشنی نیست فلش دوربین خورده بدون فلش هم چیزی معلوم نمیشد

حالا گاناش آماده اس اجازه میدیم خنک شه و کمی خودشو بگیره و از این شلی دربیاد و بعد کیک و روی پایه داخل سینی میذاریم و روش گاناش میدیم

اگه گاناش خیلی گرم باشه همش شره میکنه بهتره کمی صبر کنید و غلیظ تر که شد یک لایه دیگه روی کیک بدین

نوش جان ...

اینم کیک فنجانی کاکائویی با روکش گاناش که خودم عاشقشم

/ 2 نظر / 51 بازدید
سمیرا ( مامان طاها )

ممنون ریتا جون . خیلی ساده و خوب توضیح دادی .سایتت رو bookmarkam میکنم تا زود بهش دسترسی داشته باشم . [گل]

الهام

سلام بانو . با اجازه شما من از این روش شما در مطالبم استفاده کردم و البته منبعم را هم ذکر کردم. من وب خوب شما را لینک کردم.ممنون خوشحال می شم به منم سر بزنید[گل]