کرپ گوشت با سس قارچ

مواد لازم میانی :

گوشت چرخ کرده : 200 گرم

سیب زمینی : یک عدد

فلفل دلمه نگینی خرد شده : 2ق غ

پیاز داغ : 2 ق غ

سیب زمینی و نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و گوشت و با پیاز داغ بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم

به گوشت نمک وفلفل میزنیم و فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و کنار میذاریم

مواد لازم کرپ و سس :

شیر : 5/1 پیمانه

آرد: نصف پیمانه

تخم مرغ سه عدد

قارچ ریز به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی: یک ق غ

سس کچاب: یک ق غ

سرکه : یک ق غ

نمک و فلفل و سبزی ترخون به مقدار لازم

برای تهیه سس از قارچ ریز استفاده میکنیم و بعضیارو اسلایس و بعضی رو درسته باقی میذاریم و کمی در تابه تفت میدیم و ترجیحا با کره تفت میدیم

سپس رب و سس و اضافه میکنیم , وقتی روغن رنگ گرفت سرکه و ترخون و اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچیک چند قاشق اب اضافه میکنیم تا مثل سس بشه و حرارت و خاموش میکنیم

ارد و در شیر حل میکنیم و تخم مرغ های زده شده رو اضافه میکنیم

یک ماهیتابه مستطیل و چرب میکنیم و نصف مایه رو با ملاقه در ماهیتابه میریزم تا خودشو بگیره

سپس از مواد گوشتیمون روش پهن میکنیم و رول میکنیم و در اخر برش میزنیم و با سس قارچ سرو میکنیم

/ 2 نظر / 39 بازدید
سمیرا ( مامان طاها )

سلام . ریتا جون ممنون از این رسپی . فقط خانمی یه سوال ، مایه ی کرپ رو داخل تابه می ریزی ، یه سمتش باید بشه بعد مواد گوشت رو می ریزیم روش یا نه هردو سمت کرپ باید سرخ بشه بعد مواد گوشت رو روش می دی ؟

سمیرا ( مامان طاها )

ممنونم ریتا جون . لطف کردی . [قلب]