کیک با کرم شانتی

پایه این کیک , اسفنجی ساده نیست

از دستور کیک سیب و دارچین وب استفاده کردم که خب البته بدون سیب

همونطور که میدونید کیک اسفنجی کره یا روغن نداره و با خامه خوب میشه ولی چون کیک سیب و دارچین کره داره بهتر دیدم به جای خامه از یک لایه نازک کرم شانتی استفاده کنم

نصف بسته کرم شانتی توت فرنگی و شاتوت و با 100 سی سی شیر زدم تا فرم بگیره

بعد از پختن و خنک شدن کیک از وسط برش دادم و یک لایه نازک کرم و روش اناناس و گردو و شکلات بعد لایه دوم

و بعد یک روکش با کرم

روشو خیل صاف نکردم چون هم وقت نداشتم و هم نیازی به صاف کردنش نبود چون میخواستم با پودر کاکائو تزیین کنم

یک گل قندی هم وسط کیک و چندتا ترافل ستاره و ....تمام ...

مزه اش عالی بود ..یعنی پایه کیک سیب و دارچین خیلی خوش طعمه و بافت خیلی خوبی هم داره , همینطوری بدون سیب و خامه و حتی کرم هم عصرونه خیلی خوبیه

/ 0 نظر / 163 بازدید